Op zoek naar een vakantiebestemming in Nederland? Denk dan eens aan een camping in Sint-Maartenszee. Dit is echt een klein vakantiedorpje met meer campings en bungalowparken dan inwoners. Vanuit de camping in Sint-Maartenszee kunt u fietsen op één van de talloos aangrenzende fietsnetwerken, wandelen in de duinen, shoppen in een van de nabij gelegen stadjes of – als het weer het toelaat – een heerlijke stranddag houden.

Strandvakantie? Camping in Sint-Maartenszee

Wilt u graag een strandvakantie in eigen land? Dan bent u bij Strand49, de camping in Sint-Maartenszee, aan het goede adres. Binnen een paar minuten lopen of fietsen bevindt u zich aan het prachtige strand dat grenst aan de Noordzee. Dit strand is een van de schoonste stranden in Nederland, te zien aan de blauwe vlag die hier hangt. De vlag hangt er trouwens al jaren; het staat hier echt bekend om. Er is een reddingsbrigade op het strand om ervoor te zorgen dat u en uw gezin tijdens eb en vloed veilig zijn. Het strand staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer. Een perfect strand voor families dus! Ook honden zijn hier toegestaan, mits aangelijnd. Tussen 19.00 en 09.00uur mag de hond loslopen. Op het strand zijn twee strandpaviljoens waar u even bij kunt komen van uw stranddag. Een kopje koffie, lunch, borrel of diner; de medewerkers van de strandpaviljoens staan tijdens het hoogseizoen dagelijks voor u klaar.

Familievakantie aan het strand op de camping in Sint-Maartenszee

Liever bewegen tijdens de vakantie?

Heeft u liever een wat actievere vakantie? Ook dan zit u bij deze camping in Sint-Maartenszee goed. In de duinen die grenzen aan het strand en de camping kunt u naar hartenlust wandelen. Maar neem uw wandelschoenen mee: met meer dan 60 kilometer aan wandelgebied, kunt u zich hier een tijd lang prima vermaken. U komt als u deze paden volgt door verschillende natuurgebieden. Bos, duinen en strand; Sint-Maartenszand heeft het allemaal. Dat maakt deze omgeving dan ook uniek voor een camping. Groot voordeel voor hondenliefhebbers; deze mag in de natuur rond de camping in Sint-Maartenszee gewoon mee.

 

Familievakantie in Sint-Maartenszee

Terwijjl de ouders lekker kunnen relaxen op hun beschutte kampeerplek, is er ook voor de kinderen genoeg te doen. Met talloze speeltuintjes op de camping, kunnen de kids urenlang spelen terwijl u lekker een boek leest, spelletjes doet of gewoonweg geniet van de rust en ruimte die deze camping in Sint-Maartenszee u biedt.


Kamperen met kleintjes kan nog wel eens lastig zijn, zeker als het toiletgebouw een stuk verderop is. Dat is bij Strand49 geen enkel probleem! Bij iedere kampeerplaats is een verwarmde privé badkamer met douche en toilet. ’s Nachts dus geen gedoe met kinderen die naar de wc moeten en het vinden van een toiletrol en zaklamp. Ook douchen in het douchegebouw hoeft dus niet, wel zo fijn als u met kleine kinderen zit.


Heeft u liever nog iets meer luxe? Dan is glamping misschien wel iets voor u. Glamping is ontstaan uit de woorden kamperen en glamour. Een luxe stacaravan, caravan of tent die al helemaal ingericht is als u aankomt. Geen eigen linnengoed meenemen, want ook dat is aanwezig. Als u aan komt is het enige wat u moet doen: genieten! Er zijn verschillende soorten glampingaccomodaties, deze vindt u hier.