Waarom het Lipno Lake Resort

Sinds de val van het ijzeren gordijn in 1989, zijn er steeds meer voormalige Oostbloklanden als vakantieland bijgekomen. Tsjechië heeft als land zeer goed meegedaan in de ontwikkelingen, om als vakantieland aantrekkelijk te worden voor een groter publiek.

Echter, sinds de opening van het Lipno Lake Resort aan de prachtige Lipno meren, heeft Tsjechië op het gebied van toerisme een grote stap voorwaarts gedaan. Het Lipno Lake Resort is voorzien van vele luxe moderne faciliteiten, waardoor op dit Resort totaal geen verschil te zien is, met andere populaire vakantie bestemmingen in Europa.

Het Lipno Lake Resort is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Bij de ontwikkeling van dit schitterende resort, is namelijk ontzettend veel rekening gehouden met de veiligheid voor kinderen. Dit geld in de appartementen, maar ook bij het water en op de rest van het terrein.

In Tsjechië ontspannen genieten

Op het Lipno Lake Resort in Tsechië, is het heerlijk ontspannen genieten van al het moois, dat dit resort voor een perfecte vakantie te bieden heeft. Dit resort ligt tegen een heuvel en u heeft de prachtigste uitzichten. 100 meter beneden het Lipno Lake Resort, bevindt zich een mooi overdekt zwembad en een kinderclub, zodat er tevens volop vermaak is voor de allerkleinsten. Bij het Lipno Resort is tevens een jachthaven, waar u de mogelijkheid heeft niet gemotoriseerde boten te huren. Bent u een liefhebber van golf, dan zit u hier op de juiste plek. Er ligt hier namelijk op slechts een paar honderd meter van het resort een 18 holes golfbaan. Voor de wintersporters is het Lipno Lake resort ook zeer geschikt, er zijn hier op loopafstand namelijk tal van wintersportactiviteiten.

De mooie appartementen

De appartementen op het Lipno Lake Resort bieden u alle luxe en comfort die u zich op vakantie wenst. De keuken is volledig uitgerust met magnetron, koelkast, vaatwasser en een ruime kookplaat met een goede afzuigkap. De woonkamer, slaapkamer en badkamer, zijn tevens zeer ruim en ook hier zal het u aan niets ontbreken. U heeft de beschikking over een ruim terras met tuinmeubelen en parasol. Bij de jachthaven vindt u allerlei winkeltjes om de boodschappen te halen en enkele gezellige eetgelegenheden en cafés.

Lipno ook voor de kinderen

Zoals eerder vermeld is het Lipno Lake Resort zeer kindvriendelijk, waarbij werkelijk aan alles gedacht is. Een aantal appartementen zijn zelfs speciaal aangepast aan gezinnen met kinderen. Deze appartementen beschikken over:

  • Een kinderbed, kinderstoel en een box.
  • Speciale afscherming om het fornuis heen, opstapje bij de wastafel, raambeveiliging, stopcontact beveiliging en hekjes voor de trap zowel boven als beneden.
  • Een kist met leuk speelgoed, kinderservies met bestek en een klein tafeltje met twee stoeltjes.

Waar ligt het Resort

Het Lipno Lake Resort ligt dichtbij het drie landen punt met Duitsland en Oostenrijk. De afstand vanaf Utrecht is 950 kilometer. Het is over de Duitse autobanen goed te doen met de auto. Dit mooie resort ligt bij het Tsjechische plaatsje Lipno nad Vltavou. Gaat u per trein dan kunt u uitstappen in dit plaatsje nabij het resort. Bent u echter van plan met het vliegtuig te gaan, dan kunt u het beste op Linz in Oostenrijk vliegen en van daaruit met de huurauto of het openbaar vervoer verder naar het Lipno Lake Resort reizen.